Termes i condicions

El següent és un exemple de termes i condicions de WooCommerce.

Cerqueu i substitueixi els marcs de posició de termes i condicions següents:

5Titius S.L.
info@5titius.cat
Carrer Serra i Ginesta, 12, 17800 Olot, Girona

Visió general

Aquest lloc web està operat per 5titius S.L. Al llarg del lloc, els termes “nosaltres”, “nosaltres” i “els nostres” es refereixen a5titius S.L. 5titius S.L ofereix aquest lloc web, inclosa tota la informació, eines i serveis disponibles d’aquest lloc per a vostè, l’usuari, condicionat a l’acceptació de tots els termes, condicions, polítiques i avisos indicats aquí.

En visitar el nostre lloc i / o adquirir alguna cosa de nosaltres, participa en el nostre “Servei” i accepta estar subjecte als termes i condicions següents (“Termes i condicions”, “Termes”), inclosos els termes i condicions i polítiques addicionals referenciat aquí i / o disponible per hipervincle. Aquests Termes i condicions s’apliquen a tots els usuaris del lloc, incloent sense limitacions els usuaris que són navegadors, venedors, clients, comerciants i / o contribuents de contingut.

Llegiu atentament aquests termes i condicions abans d’accedir o utilitzar el nostre lloc web. En accedir o utilitzar qualsevol part del lloc, accepteu estar obligat per aquests Termes i condicions. Si no accepteu tots els termes i condicions d’aquest acord, no podeu accedir al lloc web ni utilitzar cap servei. Si es considera que aquests Termes i condicions són una oferta, l’acceptació està expressament limitada a aquests Termes i condicions.

Les noves característiques o eines que s’afegeixin a la botiga actual també estaran subjectes als Termes i condicions. Podeu consultar la versió més recent dels Termes i condicions en qualsevol moment d’aquesta pàgina. Ens reservem el dret d’actualitzar, canviar o substituir qualsevol part d’aquests Termes i condicions publicant actualitzacions o canvis al nostre lloc web. És responsabilitat de revisar aquesta pàgina periòdicament pels canvis. El vostre ús continuat o accés al lloc web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l’acceptació d’aquests canvis.

Termes de la botiga en línia per reservar els tastos i maridatges

En acceptar aquests Termes i condicions, vostè declara que és almenys l’edat majoritària del seu estat o província de residència o que és majoritària en el seu estat o província de residència i ens ha donat el seu consentiment per permet que qualsevol dels vostres dependents menors usi aquest lloc.

No podeu utilitzar els nostres productes per a cap propòsit il·legal o no autoritzat ni tampoc, en l’ús del Servei, infringir les lleis de la vostra jurisdicció (incloses, entre d’altres, les lleis de drets d’autor).

No ha de transmetre cap cuc o virus ni cap codi de naturalesa destructiva.

Una infracció o violació de qualsevol dels Termes resultarà en una cancel·lació immediata dels vostres Serveis.

Conditions Generals

Ens reservem el dret de rebutjar el servei a qualsevol persona per qualsevol motiu en qualsevol moment.

Vostè entén que el seu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit), es pot transferir sense xifrar i implica (a) transmissions a través de diverses xarxes; i (b) canvis per adaptar-se i adaptar-se als requisits tècnics de connexió de xarxes o dispositius. La informació de la targeta de crèdit sempre està encriptada durant la transferència per xarxes.

Accepteu no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar qualsevol part del Servei, l’ús del Servei o l’accés al Servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es proporcioni el servei, sense el consentiment exprés i per escrit de nosaltres .

Els encapçalaments que s’utilitzen en aquest acord s’inclouen només per conveniència i no limitaran ni afectaran d’alguna manera aquests Termes.

Precisió, completesa i puntualitat de la informació

No som responsables si la informació disponible en aquest lloc no és exacta, completa o actual. El material d’aquest lloc només es proporciona per a informació general i no s’ha de confiar ni utilitzar com a única base per prendre decisions sense consultar fonts d’informació primàries, més precises, més completes o més oportunes. Qualsevol dependència del material d’aquest lloc corre a càrrec seu.

Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, necessàriament, no és actual i només es proporciona per a la vostra referència. Ens reservem el dret de modificar els continguts d’aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim l’obligació d’actualitzar cap informació al nostre lloc. Accepteu que és responsabilitat de controlar els canvis al nostre lloc.

Modificacions al servei i preus

Els preus dels nostres productes estan subjectes a canvis sense previ avís.

Termes i condicions

Ens reservem el dret en tot moment a modificar o interrompre el Servei (o qualsevol part o contingut del mateix) sense previ avís en cap moment.

No serem responsables de vostè ni de cap tercer per qualsevol modificació, canvi de preu, suspensió o suspensió del Servei.

Productes o serveis

Alguns productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través del lloc web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i estan subjectes a devolució o canvi només d’acord amb la nostra política de devolució.

Hem fet tots els esforços per mostrar amb la major precisió els colors i les imatges dels nostres productes que apareixen a la botiga. No podem garantir que la visualització de qualsevol color sigui correcta.

Ens reservem el dret, però no estan obligats, a limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret cas per cas. Ens reservem el dret de limitar les quantitats de productes o serveis que oferim. Totes les descripcions dels productes o preus dels productes estan subjectes a canvis en qualsevol moment i sense previ avís, a discreció exclusiva de nosaltres. Ens reservem el dret de suspendre qualsevol producte en qualsevol moment. Qualsevol oferta per a qualsevol producte o servei realitzat en aquest lloc no té validesa.

No garantim que la qualitat de cap producte, servei, informació o altre material adquirit o obtingut per vostè satisfaci les seves expectatives o que es corregis qualsevol error en el Servei.

Exactitud de facturació i informació del compte

Ens reservem el dret de rebutjar qualsevol ordre que ens faci. Podem, a discreció vostra, limitar o cancel·lar les quantitats adquirides per persona, per llar o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades per o sota el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit i / o ordres que utilitzen la mateixa facturació i / o adreça d’enviament. En el cas que canviem o cancel·lem una comanda, podem intentar notificar-vos contactant el correu electrònic o la adreça de facturació o el número de telèfon proporcionat en el moment en què es va fer l’ordre. Ens reservem el dret de limitar o prohibir comandes que, en el nostre únic judici, semblin col·locades per concessionaris, revendedores o distribuïdors.

Accepteu proporcionar informació actualitzada, completa i precisa sobre compres i comptes per a totes les compres realitzades a la nostra botiga. Accepteu que actualitzeu el vostre compte i altra informació, inclosa la vostra adreça de correu electrònic i els números de la targeta de crèdit i les dates de venciment, de manera que puguem completar les vostres transaccions i contactar-vos segons sigui necessari.

Per obtenir més informació, consulteu la Política de devolucions.

Eines opcionals

Podem proporcionar-li accés a eines de tercers sobre les quals no supervisem ni tenim cap control ni entrada.

Reconeixeu i accepteu que proporcionem accés a aquestes eines “tal qual” i “disponibles” sense cap garantia, representació o condició de cap tipus i sense cap aval. No tindrem cap responsabilitat derivada o relacionada amb l’ús de les eines de tercers opcionals.

Qualsevol ús que feu de les eines opcionals que s’ofereixen a través del lloc és exclusiu del vostre propi risc i discreció i haureu d’assegurar-vos que estigueu familiaritzat i aproveu els termes en què les eines són proporcionades pels proveïdors de tercers corresponents.

També, en el futur, podrem oferir nous serveis i / o funcions a través del lloc web (incloent-hi l’alliberament de noves eines i recursos). Aquestes característiques i / o serveis nous també estaran subjectes a aquests Termes i condicions.

Enllaços de tercers

Alguns continguts, productes i serveis disponibles a través del nostre Servei poden incloure materials de tercers.

Els enllaços de tercers en aquest lloc poden dirigir-vos a llocs web de tercers que no estan afiliats a nosaltres. No ens fem responsables d’examinar o avaluar el contingut ni la precisió, i no garantim i no tindrem cap responsabilitat ni responsabilitat sobre cap material o lloc web de tercers, ni sobre cap altre material, producte o servei de tercers.

No som responsables de cap dany o danys relacionats amb la compra o l’ús de béns, serveis, recursos, continguts o qualsevol altra transacció realitzada en relació amb llocs web de tercers. Reviseu atentament les polítiques i les pràctiques de tercers i assegureu-vos d’entendre-les abans d’iniciar una transacció. Les denúncies, reclamacions, dubtes o preguntes relacionades amb productes de tercers haurien de dirigir-se al tercer.

Comentaris, comentaris i altres enviaments d’usuaris

Si, a petició nostra, envieu determinades presentacions concretes (per exemple, entrades del concurs) o sense una sol·licitud de nosaltres, envieu idees creatives, suggeriments, propostes, plans o altres materials, ja sigui en línia, per correu electrònic, per correu postal o d’una altra manera. (de manera col·lectiva, “comentaris”), accepteu que, en qualsevol moment, podrem editar, copiar, publicar, distribuir, traduir i, en qualsevol mitjà, incloure qualsevol comentari que ens envieu. Estem i no estarem obligats (1) a mantenir comentaris amb confiança; (2) pagar una indemnització per qualsevol comentari; o (3) per respondre a qualsevol comentari.

Podem, però no tenim l’obligació de supervisar, editar o eliminar continguts que determinem a la nostra exclusiva discreció, siguin il·legals, ofensius, amenaçadors, difamatoris, pornogràfics, obscens o de qualsevol altra manera censurables o vulnerin la propietat intel·lectual de qualsevol part o aquests Termes i condicions .

Accepteu que els vostres comentaris no infringeixen cap dret de tercers, inclosos els drets d’autor, la marca registrada, la privadesa, la personalitat o un altre dret personal o de propietat. També accepteu que els vostres comentaris no continguin material il·lícit o de qualsevol altra forma il·legal, abusiu o obscè o que continguin virus informàtics o altres malware que puguin afectar de cap manera el funcionament del Servei o qualsevol lloc web relacionat. No podeu utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, fingir ser una persona que no sigui vostè mateix, o enganyar-nos o terceres persones pel que fa a l’origen de qualsevol comentari. Vostè és l’únic responsable dels comentaris que realitzi i de la seva exactitud. No assumim cap responsabilitat ni assumim cap responsabilitat pels comentaris publicats per vostè o per tercers.

Informació personal

La vostra informació personal a través de la botiga es regeix per la nostra Política de privadesa. Per veure la nostra Política de privacitat.

Errors, imprecisions i omissions

De vegades, pot haver-hi informació al nostre lloc o al Servei que contingui errors tipogràfics, inexactituds o omissions relatives a descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, càrrecs d’enviament de productes, temps de trànsit i disponibilitat. Ens reservem el dret de corregir qualsevol error, imprecisió o omissió i canviar o actualitzar informació o cancel·lar comandes si alguna informació del Servei o de qualsevol lloc web relacionat no és exacta en qualsevol moment sense previ avís (inclòs després d’haver enviat la seva comanda) .

No ens comprometem a actualitzar, modificar o aclarir la informació en el Servei ni en cap lloc web relacionat, incloent-hi, sense limitacions, la informació sobre preus, excepte que ho exigeix ​​la llei. No s’ha d’actualitzar o actualitzar l’aplicació especificada en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, s’ha d’indicar que s’ha modificat o actualitzat tota la informació del Servei o en qualsevol lloc web relacionat.

Usos prohibits

A més d’altres prohibicions tal com s’estableixen als Termes i condicions, està prohibit utilitzar el lloc o el seu contingut: (a) per a qualsevol propòsit il·legal; (b) demanar als altres que realitzin o participin en qualsevol acte il·legal; (c) violar qualsevol reglamentació internacional, federal, provincial o estatal, dictaminar

Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis