Club de vins 5 titius C5T 04/22

Per a aquest mes d’abril us proposem un banc, un orange i un rosat de varietats molt interessants i zones ben diferents.

Tamerán Verdello 2020 (DO Gran Canaria)
Bodega Tamerán

Vi blanc de la varietat Verdello provinent de sòls volcànics de Gran Canaria. Fermentació amb llevats autòctons i criança sobre lies durant 9 mesos en barriques i fudres. Vi fresc i mineral amb aromes exuberants de fruita tropical i notes vegetals i salines. Elaborat amb l’ajuda de Jonathan Garcia de Suertes del Marqués.

Sota els ametllers 2021 (Penedès)
Celler La Salada

Brisat monovarietal de Malvasia de Sitges. Normalment aquesta varietat s’utilitza per fer vins dolços però en aquest cas es fa una maceració pel·licular durant una setmana i una criança de set mesos en dipòsits d’acer inoxidable. Un gran exemple de vi orange: aromàtic, profund i elegant. Acabat d’arribar!

Ve d’Avior Cambuix 2020 (Mallorca)
Galmés i Ribot

Ve d’Avior és el projecte personal de Cati Ribot, que elabora a la bodega de la seva família a Mallorca. Aquest rosat natural és un cupatge de varietats negres i blanques; Callet, Escursac, Gorgollassa, Esperó de Gall i Mantonegro. Aquest vi lleuger i refrescant amb notes de magrana i fruits vermells és perfecte per donar la benvinguda a la calor. I a més a més ve en format de litre.

— Recordeu que també tenim un nou club de vins, el Club TOP de 5 titius. Es tracta de seleccions de vins amb aquelles ampolles tant especials i difícils de trobar (i evidentment també superiors en el seu preu). No hi haurà data fixa per les propostes, dependrà del què poguem aconseguir en cada moment. Si voleu assabentar-vos de les seleccions TOP que farem, feu-nos-ho saber al whatsapp 667 89 11 79.–

Foto de Brett Sayles per Pexels

Preu del lot 58,90€ (en comptes de 65,45€).
Fins exhaurir existències. Lots molt limitats. Un lot per client.

Recorda:

  • Tens fins al dia 10 per decidir si vols el lot i per pagar-lo.
  • El pots venir a buscar a la botiga vora el dia 20.
  • Te’l podem enviar fora d’Olot per 6€.

 

Vins seleccionats amb el criteri 5 titius:

  • Vins artesanals de petits productors.
  • Amb el màxim respecte per la terra.
  • Sense addició de productes enològics.
  • Vins que no estan als supermercats.
  • Sorprenents i especials.
  • Difícils d’aconseguir.
  • Amb la millor RQP.


Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis