Club de vins 5 titius C5T 09/22

Hola a tothom,
Ara feia dies que no us oferíem nous clubs així que estem segurs que ja teniu les neveres buides.
Per aquest mes ens hem envalentit i a més a més d’un vi blanc i un vi negre sorprenents, us proposem també una sidra! És impressionant, i la podeu prendre en el lloc d’un bon Cava o d’un ancestral. No us defraudarà.

Sidra Quimera 1999 (Andalusia)
Fuente Guijarro

Qui diu que la sidra no pot envellir? En Manuel Moreno i la Sara Bertani estaven convençuts que les seves sidres naturals tenien molta vida al davant i per això es van atrevir a fer aquesta sidra amb una criança sobre lies de gairebé vint anys. Està elaborada com un Cava, amb segona fermentació en ampolla, i conté un 7% d’alcohol. Les pomes que utilitzen són de varietats recuperades, més àcides de l’habitual, i estan cultivades vora els 2.000 metres d’altitud dins el parc natural de Sierra Nevada. Una meravella, fresca i elegant.

La Pretensión 2021 (Jerez)
Raúl Moreno

Vi blanc natural de Moscatell de Puerto de Santa Maria. Fa la criança en dues botes de Cognac, una amb vel flor i l’altra sense, per aconseguir un punt de salinitat sense que aquesta emmascari la resta de virtuts del vi. És un vi sec i mineral però amb notes de fruita cítrica i fruita d’os com el préssec o l’albercoc. Una raresa interessantíssima elaborada per en Raúl Moreno, enòleg, viticultor i sommelier format internacionalment. Un crack!

La Luna 2020 (Banyuls-sur-Mer)
Bruno Duchene

Vi negre amb un 90% de Garnatxa (negra i gris) i un 10% de Carinyena de vinyes d’entre 40 i 50 anys sobre sòl de pissarra roja. La parcel·la en terrasses (a causa de la pendent del terreny), està situada a la Côte Vermeille, al Roussillon i està tocada per la tramuntana durant més de dos-cents dies a l’any. Que no us enganyi l’etiqueta! Aquest vi, elaborat per en Bruno Duchene, és delicat, fresc, amb notes minerals i delicioses aromes de pruna i maduixa.

— Recordeu que també tenim un nou club de vins, el Club TOP de 5 titius. Es tracta de seleccions de vins amb aquelles ampolles tant especials i difícils de trobar. No hi haurà data fixa per les propostes, dependrà del què poguem aconseguir en cada moment. Si voleu assabentar-vos de les seleccions TOP que farem, feu-nos-ho saber al whatsapp 667 89 11 79.–

Foto d’StockSnap per Pixabay.

Preu del lot 67,55€ (en comptes de 75,05€).
Fins a exhaurir existències. Lots molt limitats. Un lot per client.

Recorda:

  • Tens fins al dia 10 per decidir si vols el lot i per pagar-lo.
  • El pots venir a buscar a la botiga vora el dia 20.
  • Te’l podem enviar fora d’Olot per 6 €.

 

Vins seleccionats amb el criteri 5 titius:

  • Vins artesanals de petits productors.
  • Amb el màxim respecte per la terra.
  • Sense addició de productes enològics.
  • Vins que no estan als supermercats.
  • Sorprenents i especials.
  • Difícils d’aconseguir.
  • Amb la millor RQP.