Club de vins 5 titius C5T 10/22

Hola a tothom,
us volíem proposar uns vins adients per al fred de l’octubre i per a menjar castanyes i panellets però sembla que el temps no acompanya.

Canviem d’idea i us proposem quatre vins (un ancestral i 3 negres), de zones i raïms diferents de França i que van bé tant si fa fred com si fa calor! A més a més, tots ells estan elaborats per quatre vinyerones excepcionals!

Mam-Zelle Bulles 2021 (Ardèche)
La Ferme des Roumanes

Espumós natural de raïm Chardonnay elaborat per Béatrice Fromaigeat al seu petit domaine del sud de l’Ardèche. Les seves vinyes estan situades sobre sols basaltics que aporten una gran mineralitat. Aquest ancestral, té aromes de flors i fruta blanca i és perfecte per l’aperitiu.

Mise en Bouche 2021 (Rhône)
Lolita Sene

Vi negre elaborat amb una maceració carbònica de cinc dies per Lolita Sene al Sud del Rhône. Té un cupatge dels raïms Garnatxa negra i gris, Clairette rosat i blanc i Cinsault  És un vi fresc i divertit i amb notes de prunes, mores i gerds.

Les Grapes 2020 (Chinon)
Clos Kixhaya

Vi negre monovarietal de Cabernet Franc del Loire elaborat per Beatriz Papamija. El vi es fa amb la fermentació dels penjolls de raïm sencers amb la rapa. Un mètode molt poc habitual a la zona del Loire ja que podria donar massa verdor al vi. És afruitat i molt fàcil de beure però alhora té certa complexitat i estructura.

La Negra 2020 (Banyuls-sur-Mer)
Yoyo

Vi negre cupatge de Carinyena, Garnatxa Negra i Garnatxa Blanca fet amb fermentació carbònica. Està elaborat per la Yoyo (Laurence Manya-Krief) a la zona del Rosselló. És un vi concentrat i saborós, amb aromes de fruita vermella madura i notes de xocolata.

— Recordeu que també tenim un nou club de vins, el Club TOP de 5 titius. Es tracta de seleccions de vins amb aquelles ampolles tant especials i difícils de trobar. No hi haurà data fixa per les propostes, dependrà del què poguem aconseguir en cada moment. Si voleu assabentar-vos de les seleccions TOP que farem, feu-nos-ho saber al whatsapp 667 89 11 79.–

Foto d’StockSnap per Pixabay.

Preu del lot 75,90€ (en comptes de 84,30€).
Fins a exhaurir existències. Lots molt limitats. Un lot per client.

Recorda:

  • Tens fins al dia 10 per decidir si vols el lot i per pagar-lo.
  • El pots venir a buscar a la botiga vora el dia 20.
  • Te’l podem enviar fora d’Olot per 6 €.

 

Vins seleccionats amb el criteri 5 titius:

  • Vins artesanals de petits productors.
  • Amb el màxim respecte per la terra.
  • Sense addició de productes enològics.
  • Vins que no estan als supermercats.
  • Sorprenents i especials.
  • Difícils d’aconseguir.
  • Amb la millor RQP.