Club de vins 5 titius C5T 11/21

Per al  Club 5 titius de novembre C5T 10/21 us hem preparat 3 vins de varietats poc convencional. Tres rareses molt diferents entre elles però igualment delicioses i molt originals.

Cazapitas Raposo 2019 (Galícia)
Cazapitas

Vi blanc jove, fresc i àcid elaborat a Rianxo en dipòsits d’acer inoxidable. Conté un 100% de raïm de la varietat gallega recuperada Raposo (o Branco Lexítimo), autòctona de la zona. Vi molt aromàtic, amb notes de fruita blanca, cítrics i flors.

 
La Time 2000 (DO La Palma)
Llanos Negros

Vi blanc molt ataronjat de Listán Blanco de vinyes de més de 60 anys, de la parcel·la amb el mateix nom La Time. Macerat i parcialment fermentat amb les seves pells en dipòsits de ciment originals del  celler del 1947. Criança de 15 anys en aquests dipòsits. No està clarificat ni filtrat així que pot contenir sediments. De color ataronjat , aromes a fruita d’os i notes volcàniques i minerals. Molt intens i persistent. Recomanem decantar el vi. Una raresa que tot i la seva edat encara pot aguantar uns anys.

Teroldego 2016 (Vigneti delle Dolomiti)
Elisabeta Foradori

Vi negre monovarietal de Teroldego, varietat italiana de la regió Trentino-Alto Adige. De color vermell robí intens i aromes de mores en conserva, violetes, espècies i notes fumades. És profund i vellutat.

— Recordeu que també tenim un nou club de vins, el Club TOP de 5 titius. Es tracta de seleccions de vins amb aquelles ampolles tant especials i difícils de trobar (i evidentment també superiors en el seu preu). No hi haurà data fixa per les propostes, dependrà del què poguem aconseguir en cada moment. Si voleu assabentar-vos de les seleccions TOP que farem, feu-nos-ho saber al whatsapp 667 89 11 79.–

Imatge de Pixabay

Preu del lot 62,70€ (en comptes de 69,70€).
Fins exhaurir existències. Lots molt limitats. Un lot per client.

Recorda:

  • Tens fins al dia 10 per decidir si vols el lot i per pagar-lo.
  • El pots venir a buscar a la botiga vora el dia 20.
  • Te’l podem enviar fora d’Olot per 6€.

 

Vins seleccionats amb el criteri 5 titius:

  • Vins artesanals de petits productors.
  • Amb el màxim respecte per la terra.
  • Sense addició de productes enològics.
  • Vins que no estan als supermercats.
  • Sorprenents i especials.
  • Difícils d’aconseguir.
  • Amb la millor RQP.


Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis