Conserves Adolfo Sádaba

Des de l’any 1984, Conservas Adolfo Sádaba selecciona les millors verdures de l’horta de Navarra per a la satisfacció dels seus clients.

Avui en dia, amb l’aval de 37 anys d’experiència, disposen d’una àmplia varietat de conserves, amb un nivell de qualitat difícilment superable.

El seu lema, mantenir l’autèntic sabor natural de cadascun dels productes que elaboren. Elaboren els productes seguint mètodes tradicionals i artesans, i utilitzen com a matèria primera fruites i verdures de la millor qualitat.

A la botiga 5 titius hi trobareu les següents varietats:

Pebrot del piquillo Extra

El pebrot del piquillo és la varietat reina de la gastronomia navarresa. Els pebrots se seleccionen en el seu punt òptim de maduració.

Favetes baby en oli d’oliva

Favetes baby extrafines de la màxima qualitat, recol·lectades en el moment més adequat per a mantenir la seva frescor.

Puntes d’espàrrecs blancs

El millor de l’espàrrec de Navarra concentrat en la part més suculenta del fruit.

Pernilets de codorniu en escabetx

Vuit pernilets de guatlla en escabetx sense cap mena de conservants. De carn melosa, baixa en calories i carbohidrats. Per qui vol la millor qualitat sense renunciar a la comoditat.

Podem anar canviant la varietat de productes que tenim a la botiga. Informeu-vos abans de la seva disponibilitat.Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis