Conüs

Rodellas és una empresa pastissera amb més de 45 anys d’experiència. Des de sempre s’han esforçat a millorar constantment, aplicant a tots els seus productes passió, creativitat i innovació, utilitzant sempre els millors ingredients per a aconseguir productes de primera qualitat.

Han rebut importants premis i reconeixements com a pastissers i mestres xocolaters, que els empenyen a continuar treballant per a fer-ho cada dia millor.

Els Conüs són un producte únic, diferent i exquisit. Un producte gurmet que es ven ja a diversos països. Provar-ho és gaudir d’un plaer únic, d’una recepta artesana amb grans xocolates i pralinés que ara arriben a casa vostra.

Són petits cons addictivament deliciosos amb recepta pastissera i un format que recorda a la part final del gelat.

A la botiga 5 titius tenim els Conüs de xocolata negra, ideals per acompanyar el cafè, per afegir a una bola de gelat o per menjar sols. No en tindràs mai prou!Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis