Pasta artesana Eccopastagansa

Eccopastagansa és un petit projecte d’elaboració de pasta ecològica situat al poble de Besalú (Garrotxa).

La pasta que es fa és artesana i de producció reduïda. Està elaborada amb ingredients ecològics. La semolina, l’espelta i el blat del cor (aquestes dues últimes mòltes amb molí de pedra) són d’alta qualitat.

Eccopastagansa posa a disposició de la gent un altre concepte de pasta que, amb receptes originals i molt gustoses, fan que amb poca cosa es tingui un bon àpat.

L’obrador on s’elabora la pasta està equipat amb una màquina manual, cosa que dóna un valor afegit a la qualitat de la pasta.

Aquesta boníssima pasta l’elabora amb molta cura i dedicació una experta artesana. Ella ha recobrat aquesta tradició italiana tot buscant nous sabors i incorporant, alhora, altres varietats i formes catalanes.

La seva obsessió és l’excel·lència del producte final, per la qual cosa utilitza les millors farines i ingredients d’alta qualitat.

Veniu a descobrir la varietat de pastes de les què disposem a la botiga 5 titius: ceps, trompetes de la mort, picant, espelta, pesto…

Són delicioses!Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis