Galetes Milola

Les galetes Milola són delicioses, artesanes i no contenen: gluten, làctics, sucre refinat, blat de moro, farina de soia, blat, greixos trans ni mantega.
Han estat elaborades amb sucre integral de canya, i cereals integrals com ara el mill, el teff, l’arròs, la melca, el fajol o la civada.

Les sis varietats diferents de galetes són el resultat d’una minuciosa recerca d’equilibri entre salut, benestar i passió per la gastronomia. Han estat elaborades amb temps lents i una gran dosi d’amor. Amb ingredients naturals, frescs i saborosos.

Amb cada galeta volen desafiar limitacions, trencar barreres, desmantellar mites i construir ponts entre aquells que sofreixen al·lèrgies i els que no.

Obre una caixa, prepara’t una tassa de te, relaxa’t i dóna-li una mossegada. Ja veuràs.

A la botiga 5 titius hi trobaràs les següents varietats:

Avellanes i xips de xocolata

Xocolata amb avellanes torrades, la millor combinació.

Elaborades amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, sucre integral de canya, oli de coco, avellanes i xips de xocolata negra.

Doble xocolata i plàtan (veganes)

La riquesa del plàtan eleva aquest clàssic a un altre nivell. Són perfectes per compartir, així que intenta per tots els mitjans no devorar-les tu sol. Et desafiem.

Elaborades amb farines de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, cacau pur sense sucre, plàtan, sucre integral de canya, avellanes torrades, oli de coco, i xips de xocolata.

Taronja, ametlla i cardamom

La fragància de la ratlladura de taronja i el cardamom es combinen per elevar aquesta galeta a nous cims. És gairebé addictiva.

Elaborades amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, sucre integral de canya, oli de coco, ratlladura de taronja, i molta ametlla!

Civada, llima i gerds

La refrescant barreja de llima i gerds sacsegen amb alegria els fonaments d’aquesta saludable galeta de civada. Acabem d’insinuar que són una opció perfecta per a l’esmorzar? Sí! Així és. Ja veus.

Elaborades amb farines integrals de civada, melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, flocs de civada, sucre integral de canya, oli de coco, gerds, ratlladura i polpa de llima.

Llimona i Chia

Aquestes delicades galetes equilibren un sabor deliciós a cítrics amb el cruixent de les llavors de chia. Els amants de la llimona al·lucinaran.

Elaborades amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, sucre integral de canya, oli de coco, ratlladura i polpa de llimona, I una generosa quantitat de llavors de chia.

Pastanaga especiada

Amb la dolçor de la pastanaga i la barreja perfecta d’espècies, tenen gust de pastís de pastanaga cruixent. Una experiència llegendària.

Elaborades amb farines integrals de melca, mill, teff, fajol, i arròs, llinosa, fibra de psyllium, sucre integral de canya, oli de coco i molta, molta pastanaga.Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis