Oli d’oliva Llàgrimes del Canigó

Llàgrimes del Canigó és el nom que dóna lloc a un oli d’oliva verge extra molt especial.

Especial per la varietat d’oliva amb la qual es produeix: Argudell. Una varietat autòctona de la zona de l’Alt Empordà, Girona, molt preuada per la seva elegància i exquisidesa.

Especial perquè és precisament en aquesta zona de la costa mediterrània on aquesta varietat d’oliva troba les condicions climàtiques òptimes per al seu desenvolupament perfecte. La brisa del Mediterrani i la famosa Tramuntana que “pateixen” els empordanesos són dos dels secrets perquè aquest oli d’oliva tingui un gust tan especial.

Especial també per la seva elaboració, ja que l’obtenció de l’oli d’oliva és totalment artesanal: de l’olivera a l’ampolla, manufacturant cada pas amb delicadesa per conservar totes les seves aromes i propietats. S’extreu en fred i s’aconsegueix un sabor ric en aromes i molt equilibrat. I per si fos poc, aquest oli tan especial s’aromatitza amb fulles, plantes, pells de fruita, bolets i espècies.

Ho fan dos joves emprenedors: en Xavi i en Jesús, amants de la gastronomia i la natura.

A la botiga 5 titius tenim els següents olis de Làgrimes del Canigó:

  • Argudell, varietat d’oliva autòctona de l’Empordà
  • Llimona i fonoll, per donar color i sabor als peixos
  • Farigola, per recordar els sabors més casolans
  • Bitxo, all i pebres, per acabar llepant el plat
  • Ceps, per tornar a la tardor i amb ell als seus bolets més preuats


Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis