Rooftop Smokehouse

Heu sentit a parlar de Rooftop Smokehouse? Elaboren productes de màxima qualitat a Barcelona. Estan especialitzats en fumar, curar, encurtir i fermentar de manera artesanal i tradicional.

Rooftop Smokehouse va començar entre amics amb una bóta de vi buida, en un terrat del barri de Sant Antoni, Barcelona. Gairebé com un hobby, van començar a fumar ànec, pop i verat i sense donar-se’n compte se’ls en va anar de les mans.

Després d’haver rebut vàries tonelades de llenya de roure a la porta de casa seva, van anar creixent i el seu equipament domèstic es va quedar petit.
Així que es van mudar a la Fàbrica Lehman, on van rehabilitar una antiga xemeneia del 1850 que es va convertir en la nova sortida de fums del Rooftop headquarters.

Allà fumen, fermenten, encurteixen, curen i experimenten amb productes ètics. Sempre prioritzen els productes locals, estacionals, amb un origen i procedència dins el mateix cercle. També col·laboren amb projectes amb filosofies similars a la seva. Visiten les granges amb les que treballen com la dels porcs feliços de Cal Rovira, els seus peixos son pescats amb ham i els vegetals són de pagesos locals.

A la nostra botiga 5 titius tindrem els seus productes de manera puntual per poder-ne assegurar la màxima caducitat, però si els vols encarregar d’una setmana per l’altra, no dubtis en contactar-nos.

Salmó, truita, llobarro, Pastrami, bacó, Cheddar, mantega, chucrut, kimchi, piparres, mostassa, cogombres… per tastar-ho tot!Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis