Sofregits Antoni Izquierdo

El projecte Antoni Izquierdo Gourmet, sorgeix amb el propòsit d’apropar la tradició gastronòmica de la Costa Brava a la vostra cuina; perquè pugueu gaudir de tota la seva essència sense moure-us de casa.

Converteixen els eterns sofregits de les receptes més emblemàtiques com l’arròs caldós, l’arròs negre, la fideuà o els estofats de mar i muntanya; en un procés rapidíssim que us permetrà incorporar aquestes delícies de la nostra tradició al vostre receptari amb èxit assegurat.

Antoni Izquierdo és el Xef actual de l’històric Restaurant Mas dels Arcs, A Palamós. Conegut a tot el territori per reinventar la gastronomia típica de la Costa Brava amb ingredients de qualitat i les tècniques més avançades. La seva especialitat sempre han estat els arrossos, fideuàs, peixos i la Gamba de Palamós en totes les seves aplicacions.

Després de molts anys d’ofici i d’experiència acumulada, Antoni Izquierdo decideix compartir el seu secret creant una línia de sofregits per facilitar la cuina a les noves generacions de manera que puguin recuperar les receptes de sempre en el mínim de temps possible . Temps que moltes vegades no tenim.

A la botiga 5 titius podreu trobar els seguents productes d’Antoni Izquierdo:

  • Sofregit tradicional empordanès
  • Sofregit empordanès amb tinta de sèpia
  • Sofregit amb gamba de Palamós


Privacy Settings saved!
Configuració de privacitat

Quan visiteu un lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació del vostre navegador, principalment en forma de cookies. Controleu aquí els vostres serveis personals de galetes.

Rebutgeu tots els serveis
Accepta tots els serveis