Tast de vins de La Gutina

La Barbara i en Joan Carles, són els propietaris de La Gutina, un celler i un turisme rural que formen part d’una finca de vuitanta hectàrees situada a la zona dels Aspres de la serra de l’Albera. Aquesta finca està envoltada d’un paisatge mediterrani típic ple de vinyes, camps, oliveres i boscos de suredes, amb formacions granítiques, dòlmens, menhirs i estanys naturals protegits per la Xarxa Natura 2000.

Mantenen i protegeixen el territori que han heretat: tenen cura de les vinyes velles, planten ceps en petites parcel·les per a nous projectes i elaboren vins amb l’objectiu de revalorar la finca i millorar-ne el paisatge i la biodiversitat.

Treballen les vinyes de garnatxa blanca, roja i negra —amb la mínima intervenció, tant en la terra com en les plantes— i elaboren vins naturals i ecològics certificats.

A més a més, col·laboren amb entitats ecologistes i de custòdia ambiental, ramaders i associacions per al manteniment i la protecció de l’espai natural, el cultiu de la biodiversitat i la recuperació del patrimoni paisatgístic.

Per fer conèixer i descobrir la seva feina i el lloc on viuen han restaurat una casa destinada al turisme rural, han senyalitzat un itinerari a la finca per fer-hi passejades i organitzen activitats enoturístiques com ara visites al seu celler i tastos dels seus vins.

El dijous dia 10 a les 20 h. tastarem la major part dels seus vins en companyia de la Barbara. No us ho podeu perdre!

Cost: 15€.
Places limitades a 12 persones.
Cal reservar al 972 27 65 92 o a la botiga 5 titius.