Tast de vins del celler Oller del Mas

Ja és la segona vegada que fem un tast dels vins d’Oller del Mas. Aquesta vegada, però, vindran a presentar la seva gamma de vins naturals. Aurons, Merlets, Superbloom… un descobriment per a nosaltres que creiem que heu de tastar tots.

Vindran a fer el tast en Carles Muray, enòleg, i en Marc Maldonado, sommelier.

Com sabeu, els vins d’Oller del Mas  estan fets amb els millors raïms procedents únicament de les vinyes de la seva finca. Fan produccions molt limitades que expressen terrer i identitat pròpia. Són vins de Château que respiren història i projecten l’essència de personatges històrics com l’Arnau i el Bernat Oller: profunditat i mestratge.

Oller del Mas forma part de la Denominació d’Origen Pla de Bages, una zona privilegiada, enmig de muntanyes com Montserrat, o el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac.

La tradició vinícola del Pla de Bages existeix des de temps immemorials. De fet, alguns historiadors defensen que el topònim Bages prové del llatí Bacus, el Déu del vi.

Actualment, és una de les D.O més emergents. S’hi conserven les varietats autòctones, i la rigorosa climatologia, amb pluges escasses i un sòl franc-argilós i calcari, permeten fer-hi vins excel.lents, impregnats per les notes balsàmiques de l’espígol i el timó, dues plantes aromàtiques molt presents als boscos que envolten les vinyes.

El tast serà el dijous 24 de novembre a les 20 h.

Cost: 15€.
Places limitades a 12 persones.
Cal reservar al 972 27 65 92 o a la botiga 5 titius.